fbpx

Om oss

Padelreiser Spania

Padelreiser Spania eller ”PRS” forkortet, er Padel-Norges smidigst vei til Spanske Costa Del Sol. Solkysten er kjent som verdens “padel-mecka”, der sporten har hatt sin sterkeste vekst siden den ble introdusert fra Argentina. Vi arrangerer for tiden turer til Malaga, Marbella & Estepona. 

Med havet og fjellet som bakgrunn og våre erfarne spanske trenere kan vi garantere at du vil komme deg gjennom denne reisen brunere og med tydelige forbedringer i spillet ditt!

Enten du er på utkikk etter en skreddersydd reise for vennegjengen, ønsker å bli med på en gruppereise med andre padelelskere eller booke in firmaets neste kick-off så har vi et tilbud som passer dere. Les mer om våre ulike typer reiser. 

Vårt mål er å skape den optimale opplevelsen for alle våre kunder fra start til slutt. Derfor tar vi alltid personlig kontakt for å identifisere alt det dere skulle ønske å få med på reisen deres. Transport, innkvartering, mat, trenere, kampspill, opplevelser, ja omtrent alt sørger vi for å pakke inn i en enkel helhetsløsning til noen av markedets absolutt beste priser. Les mer om våre trenere og innkvarteringer. 

Visjonen for Padelreiser Spania er å skape en smidig og enkel måte for alle nordmenn som elsker Padel å kunne nyte sporten vi elsker.

Team PRS Norge

Padelresor Spanien Marc

Marc Sheldon – VD
+46721900902
marc@padelreiserspania.no

Marc jobber med et overordnet fokus på samarbeid og strukturen rundt PRS. Å konstant forbedre og utvikle konseptet slik at kundeopplevelsen blir så optimal som den går an å bli. Etter 4 år som megler i Marbella har det som var en første interesse for padel gått over til å bli en enorm lidenskap. Med et stort nettverk på plass i Spania garanterer Marc alle deltakere at de får se den beste siden av solkysten. En delt lidenskap for spillet og det sosiale aspektet som sporten tilbyr la grunnlaget for visjonen som nå er kjent som ”PRS”.

Luis Lopez Mikkelsen 
+4790618336
luis@padelreiserspania.no